Toneel in Middelie!

Toneelvereniging “Eendracht Maakt Macht” uit Middelie speelt vrijdag 12 en zaterdag 13 mei het stuk ‘Hoeveel stappen?!’ een komische bewerking op ’39 steps’  van Alfred Hitchcock. Een stuk waar veel humor en dynamiek in zit!
In dit beroemde verhaal draait het om Richard Hannay die ongewild betrokken raakt bij duistere spionagepraktijken. Als hij dan ook nog verdacht wordt van moord, slaat hij op de vlucht voor de politie en gaat hij op zoek om de echte dader te vinden en zo zijn onschuld te kunnen bewijzen..
Het stuk bevat hilarische scènes, waaronder wilde achtervolgingen, ontsnappingen, een vliegtuigcrash en een finale met een heftige ontknoping!
vrijdag 12 en zaterdag 13 mei om 20.30 uur in het Wapen van Middelie.
Reserveren: emm2017@ziggo.nl of 0299-621227. Entree € 10,- - Donateurs gratis . Diner € 25,-, aanvang 17.30 uur.
Toneel in Middelie

Toneelvereniging “Eendracht Maakt Macht” uit Middelie speelt vrijdag 15 en zaterdag 16 april Ira Levin’s “Deathtrap”. Deathtrap vertelt het verhaal van Sydney Bruhl, een toneelschrijfster welke net een gigantische flop achter de rug heeft. Als gevolg daarvan lijdt zij nu aan een writer's block. Dan ontvangt zij een script met de post, geschreven door een jonge student. Zijn naam is Clifford Anderson. Deathtrap is zijn eerste scenario en hij zoekt hulp bij de oude meesteres om het stuk te verbeteren. Sydney nodigt Clifford bij haar thuis uit. Dan ontdekt zij dat de jongen zijn stuk nog aan niemand heeft laten lezen en niemand het bestaan ervan kent. Jaloezie en hebzucht steken de kop op en in het hoofd van Sydney ontstaat een moordzuchtig plan...

Aanvang 20.15 uur in het Wapen van Middelie. Bij voldoende belangstelling is het mogelijk om vanaf 17.30 uur deel te nemen aan het theaterbuffet.
Reserveren? Stuur dan een mail naar: emm2016@ziggo.nl


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook