Theaterstichting PUIK speelt nieuw stuk in boerderij in landelijk Hobrede

Theaterstichting PUIK speelt nieuw stuk in boerderij in landelijk Hobrede

Taboes en persoonlijke verhalen vliegen over tafel: Hoezo? Hoe dan!

Het decor van het nieuwe stuk is boerderij Wennekers in het landelijke Hobrede. We maken hier kennis met vier vrouwen die elkaar wekelijks ontmoeten. ‘Hoezo? Hoe dan!’ is eind november en half december gedurende twee weekenden maar liefst zes keer te zien.
 
Op een avond wordt het bij zo’n wekelijkse ontmoeting van de vier vrouwen wel heel gezellig. Taboes en persoonlijke verhalen vliegen over tafel. “Dat hoef ik jou toch niet te vertellen met je korte lijntje naar het universum? Jezus, Eva van welke planeet kom je? Die had ik even niet zien aankomen. Hoezo? Hoe dan!” Doorspekt met een dosis humor krijgen we een inkijkje in het geluk, de liefde en het verdriet van een ander.

Speeldata in 2019 vr 29 + za 30 november 20.30 uur; zo 1 december 15.00 uur; vr 13 + za 14 december 20.30 uur en zo 15 december 15.00 uur.

Locatie Boerderij Wennekers, Hobrede 16, 1477 EH Hobrede.

Kaartverkoop en informatie Kaarten kosten 15 euro p.p. Mail voor kaarten naar puiktheater@gmail.com en vermeld in de mail dat het gaat om Hoezo? Hoe dan! Geef uw voorkeursdatum en het gewenste aantal kaartjes aan. U ontvangt een bevestiging met informatie over de betaling. Volg PUIK in de aanloop naar de voorstelling voor nieuws en weetjes over Hoezo? Hoe dan! hier: theaterstichtingPUIK (facebook) of puiktheater (instagram).
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook