Ten Have nieuwe bestuursvoorzitter Welzijn

WonenPlus
De welzijnsorganisatie WelzijnWonenPlus heeft met Bas ten Have een nieuwe voorzitter gekozen voor haar bestuur. Met zijn bestuurlijke en commerciële ervaring wil de organisatie een volgende stap in haar ontwikkeling maken. WelzijnWonenPlus is actief in de regio Zaanstad–Waterland. 

Ten Have, voormalig wethouder van de gemeente Waterland, vindt dat welzijnsorganisaties van toenemend belang zijn om kwetsbare mensen te helpen deel te blijven nemen aan de samenleving. “Ik ben onder de indruk van de sociale betrokkenheid en inzet van de vele vrijwilligers. Het professionele team van WelzijnWonenPlus helpt daadwerkelijk om er voor elkaar te zijn. Ik ben er trots op om daaraan een bijdrage te mogen leveren.”

WelzijnwonenPlus organiseert hulp voor kwetsbare thuiswonende mensen. Ze werkt daarbij samen met en in opdracht van 8 gemeenten en woningbouwcorporaties in de regio Zaanstad Waterland. Ruim 700 vrijwilligers helpen bewoners bij praktische zaken als boodschappen of kleine klussen en zorgen voor sociale aandacht met bijvoorbeeld huisbezoek en koffie-ochtenden. 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook