Sweet & Cool barstensvol kinderkleding!

Sweet & Cool barstensvol kinderkleding!

Afgelopen zaterdag opende Nicolien de Hoop samen met haar broer Matthijs in de Gevangenpoortsteeg 6 in Edam de nieuwe kinderkledingzaak Sweet & Cool. Op de openingsdag was het de gehele dag enorm druk; een mooi begin voor de jonge ondernemers. Sweet & Cool richt zich op de jeugd van 0 tot 12 jaar en heeft mode in alle prijsklassen, van mooi gebruikt, via outlet tot gloednieuw, aangevuld met leuke hebbedingen, waaronder prachtige kindertassen.

 
 
Het is een opvallend kleurrijke winkel geworden. Met een enorm groot assortiment. De gezellige winkel (voorheen de Kast) barst bijna uit haar voegen van de keuze. Een uitgebreide collectie baby- en kinderkleding met opvallend veel badmode en ondermode.
 
Vrolijke aanwinsten
De tweede hands kleding is fysiek gescheiden van de nieuwe collecties en het assortiment is voor alle portefeuilles zeer goed toegankelijk.
Zaterdag was het een komen en gaan van vrienden, familie en nieuwsgierige klanten. De reacties waren zeer positief: je hoeft Edam echt niet meer uit om je kind leuk te kleden, aldus een moeder, die de kledingkast van haar kinderen flink opvulde met vrolijke aanwinsten.
 
Openingstijden
Sweet & Cool is voorlopig open van dinsdag tot en met vrijdagochtend tussen 9.30 en 12.30 uur. Op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Vanaf april worden de openingstijden verder uitgebouwd. Zie ook: www.sweetencool.nl
Telefoon 0299 – 315 444.
 BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook