SUPtocht door de grachten van Edam

SUPtocht door de grachten van Edam

Wil jij graag kennismaken met de snelst groeiende watersport en Edam vanaf het water bekijken? Wakedam Watersports en Supspirit organiseren op zaterdag 19 mei een mooie Suptocht door Edam. Gestart wordt er om 12:30 uur bij de IJsbaan op de Burgemeester Versteeghsingel, peddelen een leuk rondje door de grachten van Edam en gaan een stukje de ringvaart op. Rond 14:15 zijn we weer terug. 

Stand Up Paddling (suppen) is een unieke vorm van ontspanning en inspanning op het water. Het creëert rust en balans in het drukke leven. Een ultiem gevoel van vrijheid en een zijn met de natuur om je heen. SUP plezier is voor iedereen!

Heb je geen SUP ervaring? Geen probleem! De SUP instructeurs bieden deskundige begeleiding zowel voor als tijdens de SUP tocht. 
Deelname aan de SUP tocht door Edam bedraagt € 39,50. Inclusief: * Ontspannen SUP tocht  * Huur materialen inclusief Wetsuit of DRYSUIT * Goede instructies en begeleiding * Drankje als afsluiter

Reserveren Aanmelden voor de SUPtocht door Edam kan via info@wakedam.nl of 06-18088854.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook