Stuur de jarige een kaartje!

Stuur de jarige een kaartje!

Bakkersdochter hoopt 100 te worden!

Op zondag 29 november hoopt Annie de Boer 100 jaar te worden. Annie werd geboren als 1e dochter van Jan Leendert de Boer en Maartje Broers. Haar vader Jan Leendert was brood en banketbakker op Voorhaven 172.

Ze werkte mee in de winkel met haar moeder en hielp ook haar vader in de bakkerij. Toen de zaak in 1959 werd gesloten ging ze eerst werken bij andere bakkers in Edam, Jongens en Bouwes.  Ook werkte ze bij de beroemde duivenkaterbakker Kroes in Nieuwendam. Ze keerde later weer terug naar Edam om bij de Uitwaterende Sluizen als hoofd huishouding te werken tot haar pensionering. Sommigen zullen haar daar nog van kennen.

Verhuizen
Ze woont nu al jaren in de Meermin en is nog in redelijke gezondheid. Eind december gaat de Meermin sluiten en gaat ze nog verhuizen naar de Friese Vlaak.
Ze is altijd goed gestemd en legt zich hierbij neer.

Feestje
Alle festiviteiten voor haar 100e verjaardag zijn afgelast in verband met de Coronaregels. Wel wordt het gevierd in kleine huiselijke kring bij haar broer Paulus.

Als U haar een kaartje zou willen sturen met een felicitatie zou ze dat heel erg leuk vinden! Annie de Boer, De Meermin kamer 221, Paulus Pietersstraat 1, 1135 GS Edam.


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook