Streek Bier festival meer dan geslaagd!

Streek Bier festival meer dan geslaagd!

Nu Nederland inmiddels meer brouwerijen telt dan bierland België zijn ook de bierfestivals aan een opmars bezig. In Edam is Nikki de Graaf van N!Eventz de promotor van het speciale bier met het Streek Bier Festival. Op de Kaasmarkt was het zondag zeer gemoedelijk en druk tijdens de proeverij die veel meer bood dan bier alleen.

Want ook wijn had deze editie een speciale plek gekregen op – in die geval - de Bierkade. Zoal de wijnen van Peters Jansens Victory Wines, smaakvolle topwijnen voor een mooie prijs.
Aan biertafels of op speciale schommels konden de dranken genuttigd worden. Al vonden de meeste bezoekers een plekje rond de vele kramen.

De wijnen en bieren waren divers en van zeer hoge kwaliteit. Samen met kleine hapjes, zelfgebakken frites en lekkere oesters was het algeheel genieten op het mooie plein. En dan kon er ook nog gebarbecued worden deze middag en was er muziek die precies paste bij de gezellige sfeer van het festival. De salsaklanken nodigden uit tot dansen, sensueel en vrolijk. Precies zoals de organisatie van het festival het evenement voor ogen heeft.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook