Strandbad paviljoen de herfst in achter dubbel glas

Strandbad paviljoen de herfst in achter dubbel glas

Nu de kogel definitief door de kerk is en de handtekeningen gezet, zal voor het eerst in het 85-jarig bestaan van het Strandbad het paviljoen geopend zijn gedurende de herfst en winter. Uitbaatster Elsa Besseling heeft er zin in! “Net als in de zomer willen we stap voor stap toewerken naar een plek waar iedereen zich op zijn gemak voelt en geniet.”

Waar tot dit jaar eind september gold als winterstop, blijft na de verhuizing van jazzclub Mahogany Hall het paviljoen gewoon open. Nu nog de hele week en vanaf 1 november van donderdag tot en met zondag.

Tochtportalen
Om op dit uiterste puntje Edam klaar te zijn voor de wintermaanden is direct gewerkt aan de komst van dubbel glas. Ook wordt de verlichting buiten aangepast en zorgen veranderingen in het interieur voor een ‘warmere’ sfeer. “En er komen twee tochtportalen bij beide ingangen.”

65+ service
“Onze chef-kok Harrie de Jong komt elke donderdag met een Special, als onderdeel van onze wintermenukaart. Omdat we echt een familieplek zijn zullen deze week ook enkele kinderattributen buiten geplaatst worden. Voor 65 plussers komen we met een extra service: elke donderdag tot en met zondag kunnen oudere klanten vanaf 17.00 uur bellen (371 523) of mailen (info@strandbadedam.nl) waardoor ze gratis gehaald of gebracht kunnen worden!”

Sfeerhaard
Op termijn wil Elsa ook een sfeerhaard laten aanleggen op deze heerlijke plek aan het IJsselmeer.

Afhaalpunt
Voor kleine en grotere feesten, live optredens, bedrijfsuitjes of zomaar een lekker drankje of hapje kunt u nu dus de gehele winter door terecht aan de Haven van Edam. Op mooie dagen blijft het winter buitenterras ook open. Tijdens concertavonden van Mahogany Hall zal een jazzy menu worden gepresenteerd. En gedurende de winter blijft ook het snack-afhaalpunt open.
Reserveren kan via 371 523 of info@strandbadedam.nl Tot 1 november nog dagelijks open. Hierna op donderdag vanaf 16.00 uur; vrijdag vanaf 12.00 uur; zaterdag vanaf 11.00 uur en zondag vanaf 10.00 uur.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook