Strandbad in de spotlights

Strandbad in de spotlights

De verlichting in de bomen op het uiterste puntje van Edam zorgt voor een warm onthaal bij Camping Strandbad en het Paviljoen. Alleen de weg er na toe was tot voor kort gevaarlijk donker en ook op de parkeerplaats ontbrak het aan degelijke verlichting.

Maar daar is nu verandering in gekomen. De heer Schaafsma van gemeente Edam-Volendam heeft zich ingezet voor een enorme verbetering en er zijn maar liefst 14 led-palen bij geplaatst, wat de veiligheid op deze plek zeer bevordert.

“Heel fijn voor de gasten van de camping, de bezoekers van de haven en voor de vele passanten die dit mooie plekje bezoeken. Het was wel een hele onderneming om de nieuwe bekabeling op de juiste plek  te krijgen en de palen goed te positioneren maar dat is uitstekend gelukt.”

Elsa Besseling van Paviljoen Strandbad en Bert Schuitemaker, bestuurslid Strandbad MIJ zijn erg in hun nopjes met deze verbetering. “Deze plek verdient het om in de spotlights te staan, òòk als het donker is, hier zijn wij maar ook onze gasten heel erg blij mee,” aldus Elsa.

Verplaatsing glasbak
Bert hoopt dat de gemeente ook wil kijken naar een alternatieve plek voor de glasbak, absoluut geen fraai gezicht als je over de dijk aan komt rijden. “Als de glasbak op een andere plek komt  kunnen we een nieuw welkomstbord plaatsen waarop te zien is wat dit mooie recreatiegebied allemaal te bieden heeft.”
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook