Straatverkoop in Kwadijk

Straatverkoop in Kwadijk

Winkels heb je niet meer in Kwadijk. Toch duikt er in dit digitale tijdperk een nieuw fenomeen op dat meer charme heeft dan het zoveelste bezorgbusje voor de deur. Dan gaat het over de vele stalletjes die met name langs polderwegen opduiken. Zo ook in Kwadijk waar July Knook een verkooppunt is gestart.

“Wij zijn hard bezig om een 'biologisch’ stalletje op te zetten in Kwadijk. We willen gezonde en lokale producten promoten.  Wij zouden graag zien dat de mensen meer van Nederlandse bodem gaan eten en drinken. Weet wat je eet, dat vinden wij belangrijk.  Producten met een verhaal dat willen wij graag verkopen. Informatie, links , recepten, tips en ideeën willen wij graag bij ieder product in ons stalletje vermelden. “

July is al aardig op weg. Op dit moment verkoopt ze Beemstervalery aardappelen, Victoria aardappelen, Beemsterknoflook, uien, eieren, biologische en huisgemaakte sappen. Maar ook zelfgemaakte appelmoes, nootjes, drop , kruidenplantjes en ijs.

“En binnenkort verse groentes uit de moestuin. Langzaam komt er steeds meer bij, want we zitten boordevol leuke ideeën. Tevens zijn wij nog wel opzoek naar lokale ondernemers om mee samen te werken, om zo langzaam verder uit te groeien en meer aanbod te kunnen genereren in Kwadijk.”
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook