Stichting Vrienden van de Meermin viert 35-jarig bestaan

Stichting Vrienden van de Meermin viert 35-jarig bestaan

Dit jaar bestaat de stichting Vrienden van de Meermin 35 jaar en dat wordt gevierd. Op zaterdag 2 november hoopt de stichting er weer een gezellige middag van te maken. 

Deze stichting is jaarlijks actief met het organiseren van een feestmiddag met lekker eten en drinken, een meezingkoor en een presentje voor alle inwoners van de Meermin. Tevens verzorgt de stichting een aantal zaken die buiten de Zorgcirkel vallen. In de afgelopen jaren liep dit uiteen van parasols, geluidsinstallatie, duofiets, Qwiek, het verfraaien van de kerkzaal eigenlijk te veel om op te noemen.

Het bestaansrecht heeft de stichting te danken aan giften, zogenaamde Vrienden van de Meermin,  hoe klein dan ook maar altijd zeer welkom. Namens het bestuur wil het bestuur vanaf deze plek iedereen bedanken voor alle steun en  inzet van de afgelopen jaren. Zonder deze mensen zou deze stichting niet zijn ontstaan.

Oprichters
Oprichters Rob Huber, Joke Roodhart, Betty Slot, Gerard Nordmann, Dick Rinkel en Ari Molenaar en velen anderen worden hartelijk bedankt voor hun steun. Het huidige bestuur hoopt het werk nog vele jaren voort te zetten.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook