Start vervanging Kwadijkerbrug

Start vervanging Kwadijkerbrug

Nieuwe beweegbare brug in de maak

Afgelopen week is gestart met de vervanging van de Kwadijkerbrug in Kwadijk/Purmerend. De huidige brug voldoet niet meer aan de veiligheidseisen. De werkzaamheden duren tot en met maart 2021 en worden uitgevoerd door de aannemerscombinatie Gebr. Beentjes GWW BV & Hillebrand BV, in opdracht van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

De Kwadijkerbrug is gelegen over de Purmerender Ringvaart, in de gemeente Purmerend en Edam-Volendam. De brug verbindt Kwadijk met de Purmerdijk en is een belangrijke schakel in de ontsluiting van het gebied.

Omleidingsroute
Het verkeer en ook het landbouwverkeer kan gedurende de afsluiting gebruik maken van de omleidingsroute over de N244. Fietsers kunnen omrijden via de noordkant (Middelie) of via de Kogerdijk, over de fietsbrug (Kogerbrug) aan de zuidkant. Er worden extra veiligheidsvoorzieningen getroffen en de route wordt voorzien van bebording.

Vanaf het moment dat de brug in aanbouw is, wordt de locatie afgesloten voor het vaarverkeer. Dit wordt tijdig aangegeven met borden. Meer informatie over het project: www.hhnk.nl/vervangen-kwadijkerbrug


 




BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook