Start bouw derde cluster fase 9&10; gevierd

Start bouw derde cluster fase 9&10; gevierd

Woensdagmiddag 20 november is in de Broeckgouw op feestelijke wijze de start bouw gevierd van het derde verkoopcluster in fase 9&10. Dit bijzondere moment vond plaats op de bouwplaats onder grote belangstelling van de toekomstige bewoners en overige genodigden.

Alle woningen in fase 9&10 worden voorzien van individuele bodemwarmtepompsystemen. Voor de 42 woningen in het derde verkoopcluster waren de bodemlussen van dit systeem inmiddels al geboord. Vanaf een afstandje konden de aanwezigen toezien hoe de eerste palen de grond ingeslagen werden.

Een van de heipalen was apart gelegd voor de toekomstige bewoners.  Zij werden uitgenodigd om een persoonlijke gelukswens op deze paal te schrijven, die later de grond in zal gaan.

Daarop hield wethouder Albert Koning een korte toespraak, waarin hij de kopers alle voorspoed in hun aanstaande woning toewenste.

Tot slot is er in Eusie's Pool-Bar een toost uitgebracht en hebben de nieuwe buren alvast kennis met elkaar kunnen maken.


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook