Spirituele beurs in de Burghwall

Spirituele beurs in de Burghwall

Natascha Stathi organiseert zondag 8 december een spirituele beurs in Edam. Tussen 11.00 en 17.15 uur kunt u terecht in de Burghwall. Toegang gratis.

“De gedachte achter deze beurs is ontstaan omdat we beseften dat veel mensen de feestdagen tegemoet moeten zien zonder hun geliefden en zij veelal eenzaam zijn en het hierdoor moeilijker wordt om te genieten van de feestdagen. Dit bracht ons op het idee om via een Spirituele Beurs, juist déze mensen te helpen en hen hierin mogelijk wat verlichting te gaan geven.”

“We hebben een prachtige groep mensen van onder andere mediums, paragnosten, tarottisten, en healers bij elkaar gebracht om 8 december tot een onvergetelijke mooie dag te maken. Tevens zal er elk uur in de andere zaal een Dreamscape Klanksschalen Healing Concert gegeven worden.”

“Om deze dag nóg mooier te maken zijn we op zoek naar ondernemers en winkeliers uit de regio om een cadeautje te doneren, die wij onder de kerstboom zullen leggen en tijdens de verloting gaan weggeven.”

Kaderbericht

Breng samen de feestdagen door!
De organisatie wil proberen om mensen die op zien tegen ‘een eenzame kerst’ bij elkaar te brengen. “Ideeën zijn welkom! Ook aanmeldingen voor de mensen die moeite hebben met de kerstdagen en graag met elkaar feest willen vieren zijn welkom! Mail: fitcoachedam@gmail.com
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook