Spelenderwijs taal ontdekken in de Bibliotheek Volendam

Spelenderwijs taal ontdekken in de Bibliotheek Volendam

Vroeg beginnen met voorlezen loont! Daarom laat de Bibliotheek ouders zien hoe leuk en verrassend voorlezen aan baby’s en peuters is en wat je nog meer kunt doen om spelenderwijs taal te ontdekken. Op zaterdag 4 juli van 10.15 – 11.15 uur start er weer een reeks Peuterparty’s in de Bibliotheek Volendam.

Net als voorgelezen worden is het beleven van een verhaal goed voor de taalontwikkeling. Martine Zwarthoed (van de VoorleesExpress) leest eerst een mooi verhaal voor en daarna gaan de kinderen spelenderwijs taal ontdekken. Dat kan door muziek luisteren of zelf muziek maken. Een kort verhaaltje of voorlezen met het vertelkastje. Naar een versje luisteren en beweegspelletjes doen.

Vanwege de coronamaatregelen wordt er niet gezongen, is er geen koffie/thee of limonade en is aanmelden verplicht. Er is een Peuterparty op iedere eerste zaterdag van de maand.
Gratis aanmelden kan via www.bibliotheekwaterland.nl/kaartverkoop.

De Bibliotheek Volendam (Foksiastraat 10) is vanwege de coronamaatregelen beperkt open voor lenen en gaat per 29 juli weer meer uren open met meer diensten beschikbaar. Terugbrengen kan 24/7 via de inleverbus aan de buitenkant van de Bibliotheek. Check de openingstijden en mogelijkheden op www.bibliotheekwaterland.nl.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook