Speeltuin De Speelderij weer open vanaf 3 april

Speeltuin De Speelderij weer open vanaf 3 april

De winter zit er weer op, het nieuwe speelseizoen kan beginnen. De onderhoudsploeg is de afgelopen maandan hard aan het werk geweest om alles weer gereed te maken en een aantal nieuwe toestellen te plaatsen. En het resultaat mag er zijn. Alle banken zijn opgeknapt, de kabelbaan is aangepast en de Speelderij is een surfplank rijker.

Vanaf zaterdag 3 april 2021 is Speeltuin de Speelderij weer geopend. De openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en 13.30 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 - 17.00 uur.

Richtlijnen i.v.m. corona
De speeltuin kan gelukkig open, maar er is wel een aantal speciale richtlijnen i.v.m. corona. Hans Schoorl bestuurslid De Speelderij: “We kunnen alleen open als iedereen zich aan deze regels gaat houden. Als bezoekers zich hier niet aan willen houden zijn wij genoodzaakt de Speelderij te sluiten. Wij rekenen dus op uw medewerking. We doen dit voor onze bezoekers, maar ook voor al onze vrijwilligers!”

Toegangsbewijs
Alleen toegang met abonnement (of abonnement dat gekocht gaat worden op dat moment). Geen losse kaartverkoop.
Vooraf ophalen van de abonnementen is wenselijk bij de Speelderij zelf; dinsdag 30 maart t/m vrijdag 2 april; 19:00-20:00 uur.

Toegang speeltuin
Alleen kinderen t/m 12 jaar hebben toegang.
Bij entree abonnement tonen aan beheerder.
De entree en uitgang van de Speelderij is gescheiden
Max. 30 begeleiders (te controleren door de uitgifte van plastic stoelen). Verzoek is aan ouders om liefst alleen en niet met een groep ouderen te komen (natuurlijk wel met kinderen)
Het abc-pad blijft voorlopig gesloten.

Algemene spelregels tijdens openstelling:
Richtlijnen RIVM en (daarop gebaseerde aanwijzingen) van de NUSO.
Verboden in groepjes bij elkaar te zitten conform RIVM richtlijnen. Hou 1,5 meter afstand.
Wel verkoop aan loket, als het even kan betalen met de pinautomaat.
Fietsjes en skelters blijven in de berging.
Het is wel toegestaan eigen consumpties mee te nemen. Mensen moeten wel hun eigen afval weer meenemen.

“We dringen ook aan bij de bezoekers om, zeker bij drukte, rekening te houden met andere mensen; als het druk is dus niet de hele tijd blijven maar na bv. een uur zelf het initiatief nemen om te vertrekken zodat andere bezoekers ook de kans hebben om in de speeltuin toegelaten te worden. We gaan dat echter niet zelf in de gaten houden.”

Meer info?
Voor meer informatie over Speeltuin De Speelderij, aanmelding als vrijwilliger, de mogelijkheid tot sponsoring en wat al niet meer, Ria Uitentuis, tel. 0299-372819 of Hans Schoorl, tel. 06-26990429. Kijk voor meer informatie ook op www.speelderij.nl of stuur een mail naar info@speelderij.nl.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook