Speeltuin De Speelderij verruimt openingstijden

Naar aanleiding van de ervaringen van de eerste weken open in coronatijd is besloten de speeltuin met ingang van maandag 8 juni weer volgens de normale openingstijden open te stellen.

Bij de speelregels gaat er een aantal wijzigingen optreden, dit gelet de ervaringen tot nu toe. Deze wijzigingen zijn kort samen gevat:
Er mogen 30 begeleiders i.p.v. 20 begeleiders gelijktijdig naar binnen.
Toilet blijft gesloten, maar in geval van nood kunnen de bezoekers de sleutel afhalen bij de beheerders. Dit onder voorwaarde dat ze zelf het toilet schoonmaken na gebruik. Kinderen mogen dan onder begeleiding van hun begeleider naar het toilet.
Abonnement verkoop nog steeds alleen door overmaken van het geld. Info hierover staat op de site van de speeltuin www.speelderij.nl.
Mensen die nog geen abonnement hebben opgehaald kunnen deze ophalen tijdens openingstijden. Het abonnement kan contactloos overgegeven worden door het contactloos over te geven of door de grijper te gebruiken dat in het beheerdersgebouw staat.
Begeleiders mogen met hun kinderen door de speeltuin heen maar krijgen het dringende advies de speeltoestellen zelf niet aan te raken.

Deze regels zijn streng, maar noodzakelijk ter bescherming van onze bezoekers maar ook vooral ter bescherming van alle vrijwilligers.
Voorlopig dus nog geen verkoop van abonnementen en consumpties bij de speeltuin zelf. Ook blijft er dus alleen toegang voor mensen die een abonnement hebben.

Meer info?
Voor meer informatie over Speeltuin De Speelderij, aanmelding als vrijwilliger, de mogelijkheid tot sponsoring en wat al niet meer, Ria Uitentuis, tel. 0299-372819 of Hans Schoorl, tel. 06-26990429. Kijk voor meer informatie ook op www.speelderij.nl of stuur een mail naar info@speelderij.nl.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook