Space Age Travellers in de Harmonie

"Surf, pop, rock, jazz, exotica, u zegt het maar! Moody, groovy of juist heel uitbundig? Idem dito. Het is op de keper beschouwd een klein wonder te noemen, dat Baartmans, Aerts en van Bommel uit een dergelijke veelheid aan stijlen en sfeertjes toch een samenhangend album hebben weten te puren. En eentje dat je keer op keer opnieuw zal willen beluisteren bovendien!
(Ctrlaltcountry.be, november 2018).
Zondag 10 maart 17.00 uur.

Bok & Café met Jessica van Geel
Jessica van Geel is journalist en historicus. Ze schrijft o.a. voor NRC Handelsblad, NRC Next en Vrij Nederland.In 2015 maakte ze samen met haar partner Claudia de Breij de interviews voor Neem een Geit, leven voor gevorderden.
Jessica wordt tijdens Boek & Café geïnterviewd door Ivan Borghstijn. Over het boek ‘I love you Rietveld’.

Iedereen kent het Rietveld Schröderhuis. Maar wie was toch Schröder? Journalist Jessica van Geel schreef een boek over deze vrouw met wie meubelmaker/architect Gerrit Rietveld meer dan veertig jaar een grotendeels geheime relatie had, een vrouw die veel voor zijn carrière betekende.

Een schitterende geschiedenis gebaseerd op uitgebreide research, interviews en persoonlijke documenten van de familie. Met het ontstaan van De Stijl en Dada ook een treffend tijdsbeeld van een periode aan het begin van de vorige eeuw.
Donderdag 14 maart. Boek en Café Entree is 7,50 euro.

What the Frnk – Blues Rock Band
Wat the FRNK is een vierkoppige band die op geheel eigen wijze nummers speelt van o.a John Mayer, ZZ Top, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Jeff Beck, Bonnie Raitt, Black Keys & Mick Jagger. Slide gitaar en de Hammond orgel spelen hierbij een prominente rol.
Zondag 17 maart 17.00 uur.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook