Snel en makkelijk iets bijleren? Netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden online

Bibliotheek Waterland biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens de sluiting van de Bibliotheek worden de Walk&Talk bijeenkomsten online gehouden. Net als de maandelijkse bijeenkomst in de Bibliotheek Purmerend kunnen werkzoekende ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan. 

Tijdens de zoektocht naar werk kun je best wel wat tips en training gebruiken. Bijvoorbeeld over wat voor werk bij jou past, en hoe je gezond en effectief thuiswerkt, zorgt voor beweging en ontspanning én hoe je omgaat met problemen en stress. De Bibliotheek biedt de online trainingen SkillsTown aan die in gaan op deze onderwerpen met leuke webinars, podcasts, e-learings en ultrakorte lessen om snel iets nieuws te leren. 

Walk&Talk
Deelname aan de Walk&Talk is gratis. Aanmelden is verplicht via email walkentalk@bibliotheekwaterland.nl. Na deze bijeenkomst is er weer iedere 1e donderdag van de maand een netbijeenkomst voor werkzoekenden.
Zie ook  www.bibliotheekwaterland.nl/skillstown
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook