Sjoerd Taam gaat zeven dagen non-stop roeien voor goed doel

Sjoerd Taam gaat zeven dagen non-stop roeien voor goed doel

Met een speciale roeiboot, voorzien van zonnepanelen, en drie collega’s van de Zoncorporatie, het bedrijf waar Sjoerd Taam projectleider voor is, gaat de slagerszoon deze week in Londen van start om binnen zeven dagen de afstand (350 kilometer) naar Amsterdam te overbruggen. Hiermee aandacht vragend voor een goed doel.

Het doel dat bij deze sponsoractie is gekozen bestaat uit het aanbrengen van zoveel mogelijk zonnepanelen op het dak van buurthuizen van De Regenboog Groep. Deze organisatie ondersteunt  in Amsterdam mensen die in sociale armoede verkeren.

“De zoncorporatie verdubbelt elke gift die binnenkomt!, vertelt Sjoerd. Op de website www.expeditienoordzee.nl legt de jonge Edammer zijn persoonlijke drijfveren uit om aan dit project deel te nemen. Zowel het sociale aspect als duurzaamheid spelen hierbij een grote rol.

Maandag 7 oktober vertrekt de boot vanaf de Theems om een week later hopelijk veilig aan te komen in onze hoofdstad. “Ongeveer 350 kilometer. Aan boord hebben we slechts een emmer als toilet en alleen een zeilboot begeleidt ons.”
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook