Sinterklaasfeest gehandicapten Edam-Volendam

Vereniging Vrijetijdsbesteding Gehandicapten Volendam (V.V.G.V.) “’t Nest” organiseert op zaterdag 1 december het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor de gehandicapten in Edam-Volendam.


Het feest zal ook dit jaar worden gehouden in PX aan de Zeestraat te Volendam.
Aanvang: twee uur. De zaal gaat niet eerder open dan kwart voor twee! Het feest zal duren tot ongeveer vijf uur.
Wij nodigen jou (u) van harte uit voor deze feestmiddag.
Voor vragen over het Sinterklaasfeest kunt u contact opnemen met Anita Smit, telefoon 36 86 25 of e-mail: smit9098@ziggo.nl.
Degenen die geen lid zijn van onze vereniging en/of die geen uitnodiging ontvangen en willen komen, kunnen dat even melden bij Anita Smit. Zij zal dan aan de Pieten doorgeven hoeveel kadootjes ze moeten meenemen.Sinterklaasfeest gehandicapten Edam-Volendam

Vereniging Vrijetijdsbesteding Gehandicapten Volendam (V.V.G.V.) “’t Nest” organiseert op zaterdag 28 november het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor de gehandicapten in Edam-Volendam. Het feest zal worden gehouden in de AMVO aan de Julianaweg 106 te Volendam. Aanvang: twee uur. De zaal gaat niet eerder open dan kwart voor twee!

Ingang: parkeerterrein achter de AMVO. Rolstoelers kunnen naar binnen via de Julianaweg. Het feest zal duren tot ongeveer vijf uur.

Het belooft weer een leuke middag te worden. Er is voor iedereen een cadeautje en ook de ‘moppies’ zullen natuurlijk niet ontbreken. Wij nodigen jou (u) van harte uit voor deze feestmiddag.

Voor vragen over het Sinterklaasfeest kunt u contact opnemen met Anita Smit, telefoon 36 86 25 of e-mail: smit9098@planet.nl.

Degenen die geen lid zijn van onze vereniging en/of die geen uitnodiging ontvangen en willen komen, kunnen dat even melden bij Anita Smit. Zij zal dan aan de Pieten doorgeven hoeveel cadeautjes ze moeten meenemen.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook