Sinterklaas en Pieten bezoeken 28 november de Nicolaaskerk in Edam!

Terwijl de receptie van de Sint in de Harmonie dit jaar (nog) niet doorgaat, bezoekt Sint Nicolaas wel een andere locatie waar hij de jeugd welkom heet! Dit jaar bestaat de RK Heilige Nicolaaskerk precies 175 jaar! Een mooie aanleiding voor de Sint om in ‘zijn’ kerk een feestje te vieren.

Greetje Snoek legt uit. “Daarom komt er in deze kerk op zondag 28 november om 12 uur een feest zoals er nog nooit is geweest. De Pieten willen graag wel van tevoren weten hoeveel kinderen er zullen zijn zodat zij een mooi cadeau kunnen meenemen voor elk kind, groot en klein. Stuur daarom binnen twee weken een berichtje aan jjamade@kpnplanet.nl .”
Kapelaan Mario Agius zal tijdens de viering voorgaan. “En we gaan Sinterklaasliedjes zingen ter ere van het 175-jarig bestaan! Sinterklaas hoopt op de komst van heel veel kinderen!”

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook