Singelfestival op weg naar 40e editie!

Singelfestival op weg naar 40e editie!

Het is eigenlijk onvoorstelbaar dat een tweedaags festival, geleid door vrijwilligers, al 39 jaar het hoofd boven water weet te houden. De Edamse eindezomer traditie heeft in al die jaren vele generaties voorbij zien komen die zich in hebben gezet voor de organisatie van het Singelfestival. Ook dit jaar werden de inspanning beloond door een dankbaar publiek.

Ondanks het slechte weer, dat vooral zijn weerslag had op het zaterdagmiddagprogramma dat doorgaans is uitverkocht, was de stemming twee dagen lang opperbest. Zowel vrijdag- als zaterdagavond bleek het programma goed aan te slaan. Verheugend was het dat op de drukke zaterdagavond (opnieuw) een nieuwe generatie de weg naar het festivalterrein had gevonden. Het optreden van de populaire Merol was hier debet aan.

Zoals gezegd was het jammer dat veel ouders de weg naar het festival zaterdagmiddag oversloegen als gevolg van enkele regenbuitjes. Met heel veel leuke theateracts en vrolijke activiteiten op een mooi versierd veld was het voor de jongste jeugd weer een cultureel paradijs!


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook