Singelfestival Edam komt weer met een spannend en gevarieerd programma voor jong en oud

Singelfestival Edam komt weer met een spannend en gevarieerd programma voor jong en oud

Ieder jaar is het weer spannend wat voor programma er uit de hoge hoed van het Singelfestival komt. Het festival kondigde afgelopen week haar programma voor 2019 aan. En ook dit jaar is er weer voor ieder wat wils.

Hoofdact dit jaar is Merol. Merol verkoopt inmiddels alle zalen uit met haar theatrale muziek act. Maatschappijkritisch en alle vrouwonvriendelijke muziek op de hak nemend verovert Merol Nederland met hits als ‘’Hou je bek en bef me’’.

Naast Merol is er muziek van EUT, Tape Toy, Mell & Vintage Future en 10 jaar PXSG. Op vrijdag sluit Zep & friends de avond af met zijn live danceact met dansers, drums, percussie en nog veel meer. Die eer is er op zaterdag voor Aerobic Funk.  Ze zijn door de organisatie nog een keer teruggevraagd omdat het zo’n geweldige act is. En ze sluiten ook de kindermiddag af.

Qua theater opent de vrijdag met Zoutmus. Ze spelen op het grote podium een deel van hun show “kuikens van beton’’. Verder is er straattheater van Veloman, Compagnie Mobil en AF. De kindermiddag staat in het teken van doen en beleven. Jezelf muteren in een gek wezen? Touwtjespringen tot je erbij neervalt? Op reis rond de wereld? Het kan allemaal op het Singelfestival! Oja… Natuurlijk is er gewoon ook weer een Pubquiz XL.
Volgende week begint de Earlybird actie waarbij je voor een mooie prijs tickets kunt scoren! Check de website!
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook