Sesamstraat in de kerk van Beets!

Sesamstraat in de kerk van Beets!

Voor alle kinderen van 2 – 6 jaar en natuurlijk ook voor alle opa’s, oma’s, vaders en moeders: De sneeuwpop, de kabouter en het schaap met de koude voeten.
Het is koud. Midden in de winter. De sneeuw komt in grote vlokken uit de hemel vallen. Alles is wit. Zoiets heeft kabouter nog nooit gezien. Hij maakt twee hele grote sneeuwballen en zet ze op elkaar.

Dat is leuk. Het lijken wel een buik en een hoofd. Maar dan krijgen de buik en hoofd praatjes en heeft de kabouter geen moment rust meer. Hij moet rollen, rennen, vliegen en...o, wat is het koud! Maar dan komt schaap. Kan die hem helpen?
Een spannend, vrolijk en vooral warm wintersprookje voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

Renee Menschaar ( poppenspeler / actrice ) en Lot Lohr (actrice) zijn al jarenlang collega’s in het programma Sesamstraat, waarin ze respectievelijk de rol van ‘Pino’ en ‘Lot’ vertolken. Al een paar jaar maken ze met succes voorstellingen voor scholen, bibliotheken en kleine theaters.
Toegang € 7,50; kaarten via de website te reserveren. 10 februari. Aanvang 14:00 uur. Kerk open om 13:30 uur.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook