Sereen gaat verhuizen in Edam!

Vrouwen van Sereen gaan verhuizen. Maar niet ver van de huidige locatie. Eén voordeur verder op de prachtige Voorhaven in Edam wordt een nieuw afscheidshuis ingericht.

Van de rechterkant van Het Huys Haarlem naar de linkerkant, van 141 naar 139. Sylvia van Leeuwen: “Een unieke kans die zich zomaar ineens, onverwacht voordeed toen onze buurman vertelde dat zijn kantoorruimte op Voorhaven 139 vrij zou komen.”

“Zeven jaar geleden was het niet anders; bij de huur van onze bedrijfsruimte op Voorhaven 141 hoorde het appartement erboven bij de deal. Nu is extra ruimte altijd fijn maar het appartement staat al een hele tijd leeg en dat is hartstikke zonde. Het is een prachtige plek om te wonen en met de krapte op de woningmarkt voelt het helemaal niet goed om het leeg te laten staan.”

Ruimte voor ondernemer en woningzoeker
Sylvia noemt het een mooie win-winsituatie. “Ons afscheidshuis blijft in Het Huys Haarlem maar dan zonder bovenwoning. Over de aankleding, de sfeer en de indeling hoeven we eigenlijk niet na te denken. De ruimte op 139 is een kopie van onze mooie plek op 141 en die is hartstikke naar onze zin. Tegelijkertijd geven we een andere ondernemer en woningzoeker de kans om op één van de mooiste grachten in Edam te komen wonen en werken.

Dus eigenlijk is dit een oproep: De Vrouwen van Sereen zoeken fijne buren! 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook