September concertenmaand in de Harmonie


September concertenmaand in de Harmonie


De Harmonie heeft deze maand vijf mooie concerten! 

Op zaterdag 11 september komt BrItta Maris met haar viermans band een ode aan Charles Aznavour geven. Charles Aznavour, de zanger, de componist, de tekstschrijver. De man die Frankrijk en uiteindelijk de hele wereld veroverde met zijn prachtige liedjes en stem. Zijn rijke oeuvre wordt bezongen (en verteld) door zangeres Britta Maria (Chansons van Schoonheid en Troost) pianist/zanger Maurits Fondse en accordeonist Oleg Fateev (o.a. Brel de Zoete Oorlog met Jeroen Willems)een Simone Sou op drums/percussie.
Met chansons in het Frans en een enkele (eigen)vertaling naar het Nederlands. Kaarten www.harmonie-edam.nl

Zondag 12 september 1700 uur Marcel kapteyn& the Raindogs


Marcel Kapteijn (bekend van Ten Sharp met het nummer “You”) heeft bewezen ook een geweldige Singer-Songwriter te zijn. Na zijn cd “Driftwood” heeft hij in het najaar van 2016 het album “The Man I Am” uitgebracht.  Wederom een pareltje met nummers als “You are everything”. Een titel die alleen al tot de verbeelding spreekt en niet mag ontbreken bij een concert van Marcel Kapteijn & The Raindogs! Samen met The Raindogs: Sander Schuurman op gitaar en Nico Dobber, percussie vermaken ze het publiek met humor en theater, een optimale beleving!
Toegang vrij.

Donderdag 16 september 2100 uur Tim Knol solo concert
T

im is net als wijzelf heel tevreden met zijn nieuwe plaat. De eerste drie kwamen voor je gevoel in één ruk uit. Een adempauze van een aantal jaren en een herstart hebben hem goed gedaan. Het publiek heeft ook weer echt zin in een nieuwe Knol en hij weet dat. Hij heeft het ditmaal zelf gedaan in de MI5-studio in Hoorn, waar hij mede-eigenaar van is geworden. 
Kaarten www.harmonie-edam.nlZaterdag 18 september Anne Soldaat


Anne Soldaat is al meer dan 30 jaar actief als songschrijver, zanger en gitarist. Hij maakte in die hoedanigheid meer dan 15 jaar deel uit van de popband Daryll-Ann. Na acht albums en vele optredens in binnen- en buitenland, ging de band in 2004 uit elkaar. Soldaat maakte in de daaropvolgende jaren (2007 - 2015) vier soloalbums voor Excelsior Recordings, produceerde – en speelde in - diverse andere bands (o.a. Tim Knol, Clean Pete) en maakte muziek bij films, reclames en een dansvoorstelling. Op 9 juli verscheen zijn nieuwe album 'Facts & Fears'. De plaat is een heuse "return to form", zoals men dat soms zo mooi zegt. Zijn eerste ultracatchy single You’re Hard To Find is reeds uit en laat maar weer eens zien waar Anne Soldaat allemaal toe in staat is. Hij komt solo naar de Harmonie op zaterdag 18 september. Aanvang 21.00 uur. Kaarten: www.harmonie-edam.nl

Z

ondag 19 september 1700 uur Trixie & the trainwracks


Hier hebben we te maken met een stampend soort countryblues, die ze zelf trouwens “trainwreck blues” noemen. Voorzien van de ziedend brullende harmonica van Charlie Hangdog, de super koele Nancy Sinatra achtige stem van Trixie en haar snijdend raggende gitaarwerk. Alle elementen voor een smerig en opwindend garageblues act! Toegang gratis.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook