Schrijf u tot 15 juni in voor de zonnepanelenactie in gemeente Edam-Volendam

Uw woning klaar maken voor de energietransitie, zorgen voor een beter milieu en dat terwijl u uw energierekening naar beneden ziet gaan. Is dit voor u het moment om over te stappen op zonne-energie? U kunt nog tot 15 juni meedoen aan de zonnepanelenactie van gemeente Edam-Volendam.

Een collectief van vakkundige regionale installateurs biedt inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Gemeente Edam-Volendam ondersteunt deze actie.

Gezamenlijke inkoop
Er is een gezamenlijke inkoop georganiseerd waarbinnen gerenommeerde regionale zonnepanelen-specialisten een aanbod voor u op maat maken. Wanneer u zich aanmeldt, komt geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten bij u langs voor vakkundig advies. Daarna maken zij een aanbod op maat. Als u gebruik maakt van dit aanbod, hebben particulieren tevens het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.
De installateurs werken volgens de RIVM richtlijnen. Deze richtlijnen zijn onder het protocol Samen Veilig Doorwerken te vinden op www.rijksoverheid.nl.

Deelname
U kunt zich tot en met 15 juni 2021 inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actieedamvolendam. Op deze pagina vindt u ook meer informatie over het verloop het actietraject, dat gelijk van start gaat wanneer u zich inschrijft.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook