Schiet je dagelijkse douche repertoire tekort?

Schiet je dagelijkse douche repertoire tekort? 
Houd jij ook van zingen? Meestal op volle sterkte onder de douche? Of lekker meezingen met Spotify als je met de auto onderweg bent? Kom dan eens een paar keer meezingen bij ons popkoor Stembent Edam (www.stembentedam.nl).  Wij hebben een afwisselend repertoire en krijgen steeds nieuwe popnummers om in te studeren. Nummers van Tom Odell, Imagine Dragons, Ed Sheeran en Lady Gaga maar ook Coldplay en Bastille om maar eens wat te noemen. Allemaal arrangementen, 4- stemmig, die voor ons zijn gemaakt door onze dirigent. Dus ja, je kan straks echt meezingen met Spotify!
Je hoeft geen auditie te doen, gewoon een keer of drie gratis meezingen. Vind je het leuk? dan word je lid. Stembent Edam oefent op dinsdagavond van 20.00-22.00 uur in de Vermaning, Jan Nieuwenhuizenplein 6, Edam.
Oh ja, na 2 uur zingen smeren wij de keeltjes in de Prinsenbar in Edam en…..weet je dat zingen werkt tegen stress, tegen eenzaamheid, zingen een goede ademhaling bevordert en pijnstillend werkt? Ook maakt het je minder vatbaar voor virussen en bacteriën, mooi meegenomen toch? Durf jij de uitdaging aan? Tot dinsdag! 

BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook