Schapen in De Grote Kerk

Kerstsamenzang zondag 15 december
Op zondagmiddag 15 december is het weer zover. Dan organiseert de Raad van Kerken de jaarlijkse oecumenische Kerstsamenzang voor Edam, Volendam en de Zeevang in de Grote Kerk te Edam. Dit jaar hebben we schapen in de hoofdrol. Daarom mag u uw schaap uit uw kerststal meenemen, want met schapen wordt het een echt Kerstfeest.

U bent van harte welkom. De kerk is bijtijds open en de aanvang is om 16.00 uur. Onze gastvrouw is Gré Hoogland. Kerkelijk of onkerkelijk, jong of oud, man of vrouw, getint of wit, grootouder of kleinkind, iedereen is van harte welkom om hard of zacht mee te zingen met een reeks bekende kerstliedjes en te luisteren naar prachtige kerstverhalen en de klanken van koperblazers. We zorgen voor een verwarmde en versierde kerk met brandende kaarsen in schitterende kroonluchters. Onze Koninklijke Edamse Fanfare en het grote kerkorgel begeleiden de zang, leden van de werkgroep oecumenische vieringen vertellen kerstverhalen.

Na afloop rond 17.15 uur zijn er glühwein en warme chocolademelk. Voor een terugblik naar vorig jaar, zie www.kerkgemeente.nl. De toegang is gratis en u hoeft niet te reserveren.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook