Russische klassiek gitariste Irina Kulikova in kerk Beets

Russische klassiek gitariste Irina Kulikova in kerk Beets

Zondagmiddag 13 oktober speelt vanaf 15.30 uur Irina Kulikova in de kerk van Beets.

Met de zeldzame schoonheid van haar klank en haar betoverende verschijning op het podium verovert Irina Kulikova overal ter wereld de harten van het publiek.
Zij behoort tot de klasse van muzikanten die mensen diep beroeren met hun doorleefde interpretaties.
Als dochter van een Russische cellodocente begon de ontwikkeling van haar muzikale gave op zeer jonge leeftijd. Op haar vijfde kreeg ze haar eerste gitaar. Op haar achtste gaf ze haar eerste optreden. Tegen de tijd dat ze twaalf was trok ze als kind-ster door heel Rusland en speelde ze op festivals in Europa, waar ze werd ontdekt door ’s werelds leidende gitaristen.
Tegenwoordig toert Irina Kulikova heel de wereld over, met optredens op toonaangevende festivals en in concertzalen als het Amsterdams Concertgebouw, de Tchaikovsky-zaal in Moskou, de Academische Capelle in Sint Petersburg, Schloss Mirabel in Salzburg, de Palau de la Musica in Valencia, de Muashinozaal in Tokio en het Oriental Arts Centrum in Shanghai.
Een unieke kans om deze grote artieste te ontmoeten in de kerk van Beets!
Toegang € 17,50.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook