Ruim 120 leerlingen dansen in Park Schouwburg in Hoorn

10e  leerlingenvoorstelling La-Danse ode aan onze planeet

Op 9 juni geven de leerlingen van de Edamse dansschool La-Danse school voor ballet en beweging weer twee spectaculaire voorstellingen in Parkschouwburg in Hoorn. Het is de tiende keer dat de leerlingen van Iris Oosterhof tijdens een professioneel optreden laten zien wat zij geleerd hebben.

Het thema van deze voorstelling is onze planeet aarde. Moeder natuur neemt het publiek mee in een reis over onze planeet. Ze zal daar het publiek laten genieten van de pure schoonheid die de aarde haar bewoners biedt. Maar ze zal ook laten zien dat er door toedoen van de mensheid veranderingen in het klimaat plaats vinden en schade aangebracht wordt aan de natuur. Moeder natuur heeft de mens niet nodig, maar de mens heeft de natuur wel nodig. Een boodschap om bij stil te staan.

Samenwerking ER Studio
Organisator en bedenker van de voorstelling is Iris Oosterhof: “Deze voorstelling zal wederom bestaan uit een doorlopend verhaal. Dit thema geeft genoeg inspiratie om een volledige voorstelling mee te vullen.”

Nieuw is deze keer de samenwerking met ER Studio uit Purmerend. Samen met de leerlingen van collega Tamira Steelink wordt deze voorstelling vorm gegeven.
Door de samenwerking zal het een nog meer afwisselend programma worden dan andere jaren. Klassiek ballet, spitzen, streetdance, salsa, breakdance en moderne dans wisselen elkaar af. Ook wordt er live gezongen in de voorstelling  Mother Nature.

Wil je meedoen? Geef je dan nu op!
Het is nu nog mogelijk om aan dit prachtige evenement mee te doen. Wil je ook een plekje in deze dansproductie? Geef je dan nu op voor een gratis proefles bij La-Danse school voor ballet en beweging.
Vanaf deze maand worden de lessen besteed aan de voorbereidingen voor dit bijzondere optreden. De leerlingen zijn van alle leeftijden en niveaus. De jongsten zijn vier jaar.

Jubileumjaar La-Danse 25 jaar!
In 2019 bestaat la-Danse 25 jaar! Een extra feestelijk jaar om weer een voorstelling te geven. Na een pauze van drie jaar is Mother Nature de tiende voorstelling van de leerlingen van Iris Oosterhof. De eerste, 22 jaar geleden, was een optreden van een klein groepje dansers in Nohol. Bijzonder is dat sommige van de dansers die destijds als kleuter voor het eerst op het podium stonden, nu weer meedoen. Het is de eerste keer dat haar voorstelling in Park Schouwburg in Hoorn is te zien. Wat wederom een grote stap vooruit is na vijf maal in de Purmaryn te hebben gestaan. Dit theater in Hoorn is een stuk groter. Biedt een ruimer toneel en meer technische mogelijkheden.

Iris Oosterhof is afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en geeft al 25 jaar dansles in Edam. De afwisseling van klassiek ballet, moderne dans, streetdance en krachttraining aan alle leeftijden en niveaus maakt het voor haar uitdagend.
Door de nadruk die zij legt op techniek en plezier in dansen worden leerlingen van La-Danse jaarlijks aangenomen op de dansacademies.

Mother Nature, 9 juni  2019. Parkschouwburg Hoorn. Info Kaartverkoop vanaf 1 april op www.la-danse.nl 
Voor meer informatie: Iris Oosterhof : info@la-danse.nl Tel nr 06 29337447

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook