Romantiek aan de Kaasmarkt

Romantiek aan de Kaasmarkt

Voor de nieuwe romantische komedie ‘Ik wist het’ van de makers van ‘Cassanova’s’ werden er afgelopen week diverse scenes opgenomen in het centrum van Edam. Een woning aan de Kaasmarkt was zelfs helemaal omgebouwd tot bloemenwinkel. 

‘Ik wist het’ is een boekverfilming van Chantal van Gastel. Als alles volgens planning verloopt wordt de ‘feel good’ film in februari 2022 uitgebracht.

De film gaat over een eigenzinnige jonge vrouw die op intuïtie haar eigen bloemenzaak opent en daar de man ontmoet van wie ze - letterlijk - altijd gedroomd heeft. Ze zet alles op alles om van de winkel een succes te maken om ervoor te zorgen dat de man van haar dromen ook de man van haar leven wordt.

Diverse lokale figuranten zijn later terug te zien in de film. Regisseur is Jamel Aattache die eerder de films ‘Zwaar verliefd!’ en ‘Casanova’s’ heeft gemaakt.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook