Rob Mostert met zijn Preacher Men genomineerd voor Edison Publieksprijs

De Edamse Hammondorganist Rob Mostert is met zijn trio The Preacher Men genomineerd voor de Edison Jazzism Publieksprijs 2019.
The Preacher Men gaat alweer zo’n ruime 3 jaar  langs de Nederlandse jazzpodia, en preken een mix van Jazz, Soul en Blues.

Rob werkte eerder met de legendarische producer Rudy Van Gelder voor de opname van zijn album Englewood Cliffs Sessions. Rudy Van Gelder was de bekendste jazz producer en werkte o.a. met Miles Davis, John Coltrane, Herbie Hancock, Jimmy Smith, etc).

Voor het nieuwe Preacher Men album “Blue”, dat werd uitgeroepen door Jazzism als “Beste Blues Album 2018”, werkte hij met de legende Al Schmitt. Hij is bekend als producer van o.a Frank Sinatra, Michael Bublé, Barbara Streisand, Toto, Sam Cooke en vele anderen.

Met Al Schmitt nam The Preacher Men in de Abbey Road studio 2 tracks op voor het nieuwe album “Blue”, de overige 7 tracks komen uit Rob zijn eigen studio te Middelie.

The Preacher Men is nu met “Blue” genomineerd voor de Edison Publieksprijs en staan ze als klap op de vuurpijl ook nog eens op zaterdag 29 juni a.s in het Bimhuis en op zondag 14 juli met 2 concerten op het North Sea Jazz Festival te Rotterdam. The Preacher Men staat op zaterdag 18 januari 2020 in Mahogany Hall Edam.
Wil je ook je stem uitbrengen voor The Preacher Men, ga dan naar: www.edisons.nl/jazz
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook