Relatie Company: Ont-moet-moment & private shopping

Relatie Company: Ont-moet-moment & private shopping

2020 was een jaar als geen ander. In tijden van onrust en onzekerheid staan normale verhoudingen onder druk. Relateren valt niet mee. Ongetwijfeld heeft dit zijn weerslag op jou en je omgeving. Iedereen heeft hierop zijn of haar eigen re-actie. En daar helpen we je graag bij met onze ADEM-collectie; situaties kun je niet veranderen, het draait om thuiskomen bij jezelf.

Wij gaan de verbinding aan en zetten onze deuren wagenwijd open. Kom naar de Relatie Company en laat je omarmen, koesteren en vertraag om weer in beweging te komen met onze kledinglijn. Voel, pas, zie en hoor onze ADEM-collectie. Neem tijd voor jezelf.

Het uitgelezen moment daarvoor is op vrijdag 18 december 2020 van 10.00 tot 17.00 uur, op onze creatieplek in de Purmer. Je bent van harte welkom om de collectie te voelen, passen, te zien en te horen. Koffie, thee en lekkers staan voor je klaar. Om de meest prettige omstandigheden te kunnen garanderen, vragen we je om je aan te melden door een mail te sturen naar info@derelatiecompany.nl.

Haal diep adem

zucht...
voel de lucht naar binnen stromen
en weer naar buiten gaan
Alles begint en eindigt met
ADEM

 




BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook