Reijseger, Fraanje, Mola Sylla (Senegal) vurig optreden in Mahogany Hall

Reijseger, Fraanje, Mola Sylla (Senegal) vurig optreden in Mahogany Hall

Rijkgeschakeerde, bezwerende muziek door het uitzonderlijke trio met cello, piano en Senegalese zang. Het met veel uitzonderlijke recensies omgeven trio rond ernst Reijseger komt zaterdag naar Edam.

Een optreden van Reijseger, Fraanje en Sylla is een emotionele belevenis, vol vuur en oprechte schoonheid. Deze meesterlijke musici verbinden verschillende muzikale werelden in hun bezwerende melodieën en improvisaties. Ernst Reijseger is beroemd om zijn uitzonderlijke benadering van de cello. Al jarenlang speelt hij met de uit Senegal afkomstige zanger/percussionist Mola Sylla, die zingt in zijn moedertaal Wolof en speelt op de M’Biro en de Xalam. Met pianist en componist Harmen Fraanje maakten ze rijkgeschakeerde filmmuziek voor Werner Herzog. Nu spelen ze muziek van het nieuwe album Count Till Zen, met composities van alle drie de leden en een stuk van Marco Zenini.
‘De drie zijn verhalenvertellers die communiceren in alle oprechtheid met klanken waarin zij elkaar op dat moment kunnen vinden.
Dit is onvoorwaardelijke toewijding aan het moment, de muziek en elkaar’.
‘Reijseger is de virtuositeit voorbij, hij beheerst niet alleen zijn instrument volledig, het is in zijn handen als speelgoed’.

Zaterdag 8 december a.s. staan zij in Jazzclub Mahogany Hall. Toegang: Leden: € 7,50, niet leden € 17,50, CJP (t/m 25 jaar) € 10,-.

Reserveren: k.roskam@hetnet.nl  - of 0299 – 372979 of f.bakker01@quicknet.nl - of 0299 – 372249
Kijk ook op: www.mahoganyhall.nl
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook