Regio onder de aandacht!

Regio onder de aandacht!

Bureau Toerisme Laag Holland presenteert vol trots de vernieuwde website www.laagholland.com. Op deze website vindt u ondernemersinformatie, fiets- en wandelroutes en de hoogtepunten in de regio.

Deze website is onlangs totaal vernieuwd en biedt potentiele bezoekers en (regio)bewoners op aantrekkelijke en inspirerende wijze de mooiste en leukste tips over de regio. Unieke verhalen vertellen daarnaast meer over de bijzondere natuur, betrokken ondernemers en niet te missen activiteiten en evenementen.

Door middel van mooie video’s en aantrekkelijke foto’s waant men zich direct in de sfeer van de regio. Iets wat in deze tijd, met de digitale ontwikkelingen, een absolute must is. De regio Laag Holland bestaat onder andere uit de gemeenten: Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend en Waterland. Deze gemeenten bundelen hun krachten voor toeristische- en recreatieve promotie als één regio, onder regie van Bureau Toerisme Laag Holland.

“Tijdens een mooie fietsroute of een meerdaags bezoek doet de recreant al snel een aantal plaatsen of natuurgebieden aan. Gemeentegrenzen spelen hierbij voor de bezoeker geen rol. Het is daarom belangrijk om overzichtelijk de mogelijkheden aan te bieden, zodat men hier op en top kan genieten van het aanbod aan musea, horeca en/of andere recreatiemogelijkheden.”

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook