Rasmuzikanten helpen Summer Broke uit de brand

Rasmuzikanten helpen Summer Broke uit de brand

Op vrijdagavond 20 september vindt in de schuur van bezoekerscentrum de Breek in Etersheim Summer Broke plaats. Het evenement wordt door de organisatoren omschreven als een bescheiden feestje. Dat neemt niet weg dat het programma staat als een huis. Grote namen als Thijs Boontjes, Ruben Hoeke, Dennis Burke, Marike Groot en Niels de Wit schieten de noodlijdende Stichting Summer Breek te hulp.

Het programma wordt gecompleteerd door de Hoornse rapper Levi Noë, die in 2017 afstudeerde aan de Herman Brood Academie in Utrecht. Levi brengt een frisse combinatie van hiphop gemixt met spoken word. Hij vertelt op ritmische manier verhalen in ‘Gelukkig al gelukkig geweest’. Een show over vallen, opstaan, doorgaan met als doelstelling: 'gelukkig zijn'. De avond wordt afgesloten door niemand minder dan DJ Begt.

Summer Broke vindt plaats op vrijdagavond 20 september, van 19:00 tot 01:00 uur. De entree bedraagt € 10 p.p. Vanwege de beperkte capaciteit wordt belangstellenden aangeraden om kaarten te reserveren via de website https://summerbreek.nl/. 

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook