Projectkoor Edam (St.Caecilia+) zingt Missa Brevis van Haydn

Projectkoor Edam (St.Caecilia +) zingt Missa Brevis in Honorem St. Joannis de Deo van Haydn tijdens de Hoogmis van Pasen op zondag 21 april (1ste Paasdag) en zondag 17 november in de R.K. Nicolaaskerk aan de Voorhaven.

Vooral heren, tenoren en bassen, worden uitgenodigd om eens mee te komen zingen met Projectkoor Edam. Voor dit project zijn vier repetities gepland op de donderdagavond, 21 + 28 maart, 4 + 11 april en op 14 november voor de uitvoering op 17 november, in de Burghwall om 19.30 uur.
Nieuwe zangers moeten in staat zijn om vooraf zelfstandig hun partij in te studeren. Oefenmateriaal wordt toegestuurd als NoteWorthy Composer bestanden. Deelname aan dit project kost € 20,-.
Als dit kort lopende project je aanspreekt, schrijf je dan in vóór 15 februari via de website www.korenfestivaledam.nl /Projectkoor/Informatie/inschrijven.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook