Programma de Harmonie weer langzaam gestart


Programma de Harmonie weer langzaam  gestart


De donderdag is toegevoegd aan het eetcafé dat tot nu toe alleen op woensdag (sliptong ) en vrijdag (met Wim Doets)  was. Ook donderdag komt Wim Doets koken en het menu wordt elke veertien dagen aangepast.

Voor de komende week is dat o.a.  Rib Eye, zalm of Spareribs met mogelijkheid tot voor en nagerecht.
Kijk voor het uitgebreide menu op www.harmonie-edam.nl waar je ook kan reserveren.

Ook de borrelkaart voor hapjes op het terras en binnen is aangepast en
uitgebreid ( zie website). Het sliptong eten kan binnen, op terras , maar ook het afhalen van een
sliptong maaltijd is voorlopig gehandhaafd.
Voor alle eetactiviteiten geldt reserveren via www.harmonie-edam.nl

Maarten Ebbers en de Medemens
De zaterdagen zijn bij de Harmonie voorlopig ingeruimd voor kleine feestjes (tot 20 personen )de maandelijkse quiz en voorstellingen. Komende zaterdag 20 juni komt de Edammer Maarten Ebbers  een optreden van zijn trio “de Medemens” verzorgen.
Reserveren kan via www.harmonie-edam.nl
Er zijn twee voorstellingen, een om half acht en een om half tien.  "Mooi dat we weer wat kunnen bieden en laten we ook om de artiesten die het nu moeilijk hebben hiermee steunen.” 
19.30 uur en 21.30 uur  kaarten 12 euro.

Andre Manuel na (geen) Oerol
Oerol gaat door de omstandigheden niet door maar Andre Manuel reist toch af naar Terschelling om in zijn geliefde theater cafe de Vijfpoort een aantal voorstellingen te doen.
Dus waarom zou hij dan niet na afloop zijn traditie om naar Edam te komen gestand doen?
Andre Manuel kom op zaterdag 11 juli naar de Harmonie voor een voorstelling waarin hij de actualiteit zeker niet zal overslaan.
Kaarten € 12.-. Aanvang 19.30 en 21.30 uur. Er kunnen 24 mensen zitten dus tijdig reserveren is gewenst: www.harmonie-edam.nl
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook