Prinsenbar presenteert maandelijks een pubquiz vol humor!

Zaterdag 15 februari vindt de eerst pubquiz plaats in de Prinsenbar. Vanaf heden een maandelijks terugkerend evenement. Anders dan de meeste andere pubquizzen zit deze bomvol leuke en humoristische filmpjes en vragen. Dit alles gepresenteerd op het grote scherm.

De quizzen bestaan voor een groot deel uit actuele quizvragen. Denk dan aan vragen over het laatste nieuws, gebeurtenissen in de showbizzwereld, sporthoogtepunten, het koningshuis, de politiek of andere spraakmakende gebeurtenissen. De quiz bestaat uit 9 rondes van 10 vragen. Er zijn 6 categorieën die elke maand terugkeren en 3 rondes die variëren op basis van wat er zich in de desbetreffende maand afspeelt. Denk hierbij in de maand februari  onder andere aan liefde vanwege Valentijnsdag en carnaval. De categorieën die maandelijks terugkeren zijn: actueel, fragmenten, waar is het, sport, muziek en wie is het?
Naast humor komen natuurlijk ook de factoren kennis en strijd om de hoek kijken. Jouw team wil natuurlijk voor de winst gaan! Naast diverse leuke prijzen heeft de Prinsenbar een grote wisselbeker laten maken en komen de winnaars van elke maand op een wall of fame in het café te hangen. Om een ieder vrijblijvend kennis te laten maken met de quiz is het de eerste 3 maanden kosteloos om mee te doen. Een team mag uit maximaal 4 personen bestaan en de quiz begint zaterdag 15 februari om 19:30. Je kunt je vanaf nu opgeven in het café, via 0625040860, via facebook of via Instagram.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook