Praalwagen brengt licht in de duisternis

Praalwagen brengt licht in de duisternis

Hoewel de nieuwjaarsborrel niet kon doorgaan, hebben de bewoners van de Coen de Koninglaan met elkaar toch het glas kunnen heffen.

De leden van de buurtvereniging kwamen met een origineel idee: ‘coronaproof’ buiten proosten, onder het genot van kerstmuziek en het visuele spektakel van een feestelijk verlichte praalwagen.

In de praalwagen zaten de jongste bewoners van de straat rondom een prachtig verlichte kerstboom, beschikbaar gesteld door tuincentrum ’t Lokkemientje.

De parade ging op Kerstavond langs de huizen, waar de mensen eerder op de avond een fakkel hadden aangestoken. Bij elke fakkel hield de wagen halt en werd een tafeltje neergezet. Op het tafeltje kon de bewoner een glas neerzetten en werd deze vanop afstand ingeschonken.

Deze verrassing bracht blijdschap bij de bewoners, die zoals iedereen aan huis gekluisterd zijn, maar aan wie de kerstboodschap van geloof, hoop en liefde niet voorbij is gegaan! 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook