PostNL zet bezorging post en pakketten voort

PostNL neemt extra maatregelen om de bezorging van post en pakketten door te laten gaan. Consumenten hoeven geen handtekening meer te zetten op de scanner van de bezorger. Die doet dat zelf door de laatste drie tekens van het paspoort- of rijbewijsnummer te noteren na ontvangst. Ook werkt het bedrijf aan verruiming van de dagelijkse bezorgtijden.

    Herna Verhagen, CEO van PostNL: “Wij zijn ons zeer bewust van onze maatschappelijke rol en de verantwoordelijkheid die we hebben richting al onze stakeholders. We doen er alles aan om de universele postdienst en de bezorging van pakketten en andere zendingen op verantwoorde wijze voort te kunnen zetten. Dat is alleen mogelijk dankzij de inzet en betrokkenheid van onze mensen, in nauwe samenwerking met onze klanten en onze partners. Veilige en gezonde werkomstandigheden staan daarbij voorop.”
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook