Politiek debat over de toekomst van Edam-Volendam

Politiek debat over de toekomst van Edam-Volendam

Op 3 maart 2010 worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden, ook in Edam-Volendam. Voor de IBEV (de Industrie- en bedrijvengriep Edam-Volendam) een belangrijk moment om op politiek onderzoek te gaan. Welke partijen denken mee met de belangen van de lokale ondernemers en welke partijen juist niet? Waar staat die partij voor en waar gaat die partij voor? Bijna alle verkiezingsprogramma’s zijn door de IBEV ontvangen (ze zijn nog niet allemaal klaar!) om deze goed te bestuderen op politieke strategieën en koersen.

klik op foto voor vergroting

 

Onderwerpen als Economische Ontwikkeling, Ruimtelijke Ontwikkeling, Mobiliteit, Milieu, Onderwijs en Arbeidsmarkt zijn belangrijke zaken voor de IBEV die in een Politiek Café besproken worden.

Op maandag 15 februari 2010 organiseert de IBEV een Politiek Café waarbij alle politieke lijsttrekkers met ons debatteren over de toekomst van Edam-Volendam.
Locatie: AMVO Volendam. Inloop: 19.30 uur. Aanvang: 20.00 uur.
Gesprekleiders zijn Leo Tholens en Paul Folgers
Toegang is gratis.

Kiezen

Wat kiest u? weet u te kiezen? of heeft u nog geen keuze kunnen maken welke partij u gaat kiezen?
U bent van harte uitgenodigd om langs te komen bij ons Politiek Café om mee te luisteren maar vooral ook om antwoorden te krijgen op uw vragen aan de lijsttrekkers.

Gespreksleiders
Alle politieke partijen, de bedrijvenvereniging en de ondernemersverenigingen - de horeca en VVV's in Edam en Volendam en B&W zijn uitgenodigd
De werkgroep IBEV Politiek Café bestaat uit André Boon (Tol van Aart Bouw) - Ben Kras (Kras Recycling) - Gerda Tol-Bond (Come Back Reïntegratie) - Peter Keuchenius (Schenkeveld Advocaten)
Gespreksleiders zijn Leo Tholens uit Volendam en Paul Folgers van Kamer van Koophandel Alkmaar

Op tv
Aan LOVE is gevraagd wat de mogelijkheden van opname en uitzending zijn - geeft toch wat meer statuur aan de bijeenkomst en voorkomt een al te grote vrijblijvendheid van de lijsttrekkers/sprekers.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook