Politiek café in de Harmonie

Café de Harmonie aan de Voorhaven in Edam organiseert een politiek verkiezingscafé op maandag 22 Februari. Het thema zal zijn “Waar moeten Edammers op drie maart op stemmen “.
Nu de partij gemeentebelangen niet meer specifiek voor de Edamse belangen op kan komen omdat ze niet meer bestaat moeten Edammers des te meer nadenken waar ze op moeten stemmen in de twee kommen gemeente Edam-Volendam.
Op een gemeentelijke of een issue partij of op een landelijke partij met een afdeling in Edam-Volendam. Is dat de partij Recht door Zee die voor beide kommen zegt op te komen, de Partij van de Arbeid die altijd als Edamse partij wordt gezien, de zich niet kommengebonden noemde partijen VVD , CDA of Groen Links of misschien toch Volendam 80 of lijst Kras die zeggen voor zowel de kom Volendam als de kom Edam op te komen. Aan de hand van de vragen en antwoorden die de Stadskrant in de komende edities aan de burgers voorlegt wordt op deze maandag een discussie gevoerd zonder een politiek forum maar met zoveel mogelijk vragen en antwoorden vanuit de bewoners die naar de Harmonie willen komen . De Harmonie nodigt hierbij dan ook naast de bewoners alle partijen uit om een vertegenwoordiger naar deze avond te sturen. “Zelf zal ik de stelling opwerpen dat onze gemeente drie deelraden zou moeten krijgen, met een beperkt budget en verregaande adviesbevoegdheid , twee in Volendam en een in Edam. Dat zou mooi kunnen in drie stadsdeelkantoren in plaats van een nieuwe groot stadhuis. Zo kan de politiek mijns inziens dichter bij de bevolking geraken” aldus Siem Kees Slegt uitbater en initiatiefnemer van het politiek café. Vragen en opmerkingen suggesties en te bespreken stellingen met betrekking tot deze avond kunnen gestuurd worden naar de Harmonie : info@harmonie-edam.nl Op de verkiezingsavond woensdag drie maart zal de Harmonie na haar welbekende wekelijkse sliptong diner op groot scherm de verkiezingsuitslagen projecteren en dan is er ook gelegenheid om de uitslagen de becommentariëren en winst of verlies te vieren.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook