Politiebureau Volendam naar Zeestraat

Nu de politie het hoofdbureau aan De Deimpt heeft verlaten en het pand in handen zal komen van de gemeente Edam-Volendam,  is het oude bureau aan de Zeestraat weer in gebruik genomen als politiebureau.

Voor het projectbureau de Broeckgouw , dat jarenlang in het pand aan de Zeestraat 35a een onderkomen had, wordt gekeken waar zij - zo lang er nog gebouwd wordt - een tijdelijk onderkomen zal kunnen vinden.
De politie zal het onderkomen delen met de BOA’s. “Het is natuurlijk een mooie centrumplek, toegankelijk voor zowel bewoners als bezoekers van Volendam,” aldus gemeentevoorlichter Leendert Klein.

De gemeente ontvangt voor de huur van het pand de komende jaren respectievelijk € 7.227,-, € 14.772,-, € 14.994,- en € 15.291,-. Het huurcontract geldt in eerste instantie tot en met 2023.  Wel moet er dit jaar € 10.000,- uitgetrokken worden voor de renovatie van het pand inclusief verhuiskosten. Indien dit bedrag hoger uitvalt zal het gemeentebestuur een nieuw besluit moeten nemen. 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook