Planning voortgang aanleg Glasvezelnet in Zeevang

Na diverse gesprekken samen met NKM, HHNK en gemeente Edam-Volendam, waarin de ontstane hobbels zoveel mogelijk weggestreken zijn, kunnen wij nu een voorlopige planning geven over de voortgang van de aanleg Glasvezelnet door NKM […]

Kwadijk

2 augustus wordt de POP (hoofdverdeelstation) in Kwadijk aangesloten op het hoofdnet. September a.s. worden de abonnementen geactiveerd.

Verloren Einde Kwadijk

HHNK is met Edam-Volendam tot een akkoord gekomen over de aanleg van de kabel. Activering van de abonnementen zal november/december plaats vinden.

Hobrede

Direct na einde vakantie NKM wordt aangevangen met de aanleg van de kabel. Activering van de abonnementen zal oktober/november plaats vinden.

Oosthuizen, Warder, IJsselmeerdijk, Etersheim, Schardam, Middelie

Activering van de abonnementen aansluitend op Hobrede uiterlijk november.

Beets

Hier vindt nog overleg plaats tussen HHNK/NKM/Edam-Volendam. Zoals het zich laat aanzien zal binnenkort het definitieve uitvoeringsplan gereed zijn en kan er aangevangen worden met de aanleg in Beets. Zodra daar een definitieve planning van gegeven kan worden wordt u daarover geïnformeerd.

Wij als ZeevangNet zijn ons bewust van de vertraging die ontstaan is na eerder gedane uitspraken. Helaas was dit niet te voorkomen omdat het gebied, waarin het glasvezelnet aangelegd moet worden, veel complexer was dan voorzien.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook