Pinnen in de Hoogstraat

Pinnen in de Hoogstraat

Nadat het vertrek van de kermisattracties is direct begonnen met de plaatsing van een pin-unit aan het Baanplein. Vanuit de gemeente is er gepraat met omwonenden. Die zijn blij met de verhelderende afspraken.

Indien mocht blijken dat er verkeersproblemen ontstaan zal het paadje tussen het Pen-huisje en de pinautomaat worden afgesloten. Ook kunnen de nu nog witte wanden worden opgewaardeerd. Door bijvoorbeeld te omkleden met hout. Bewoners hebben gevraagd om dit dan ook met het penhuisje te doen.

Tijdelijke locatie
De locatie is in principe tijdelijk. Als het gehele plein in 2021 wordt opgeknapt krijgt de unit een definitieve plek. De automaat is er gekomen door inspanningen van het gemeentebestuur. In principe verdwijnen er in Nederland steeds meer automaten. De komst is dan ook een opsteker voor het stadje dat de laatste jaren vooral tegenslagen heeft gekend.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook