Pianist neemt na 22 jaar afscheid van Popkoor Afslag Edam

Pianist neemt na 22 jaar afscheid van Popkoor Afslag Edam

Toen Timme Hazelhoff als jonge jongen Popkoor Afslag Edam kwam begeleiden op de piano, kon hij niet bedenken dat dit een samenwerkingsverband van ruim 22 jaar zou worden.

Na informatie door de toenmalige voorzitter Anke Niculescu bij Muziekschool Waterland of er niet een leerling was die piano kon spelen, reageerde Timme. Zelf had hij geen piano en door deze kans kon hij zijn kunsten op de toetsen aanscherpen.

Aanvankelijk woonachtig in Purmerend verhuisde hij naar Amsterdam, maar liet het koor niet in de steek. Net zoals de repetitieruimte noodgedwongen moest verkassen, door sloop van de Nohol, verhuisde Timme mee samen met het koor naar het kerkje De Vermaning, naar de Grote Kerk en later weer terug naar de Singel, waar nu nog steeds, naar ieders tevredenheid, de wekelijkse repetities op woensdagavond plaatsvinden.

Popkoor Afslag Edam is dan ook heel veel dank verschuldigd aan deze pianist! Om door de jaren heen met diverse dirigenten te kunnen samenwerken, met diverse besturen te maken te hebben gehad en je elke week weer voor de volle honderd procent in te kunnen zetten, verdient alleen maar bewondering en respect!

Het feit dat het koor nog steeds op zoek is naar een vervanger, geeft wel aan hoe moeilijk het is om weer een gemotiveerd iemand te vinden!!

De leden laten Timme dan ook met spijt gaan. Op 11 juli neemt het koor afscheid met een gezellige avond in de Singel om hem op deze manier te bedanken voor 22 jaar muzikale begeleiding!
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook