Petros Bergalezing door Igor van Laere


Een dakloos lijf is een versleten lijfOp vrijdag 19 november zal de bekende Amsterdamse straatdokter Igor van Laere de Petros Bergalezing houden in de R.K. Nicolaaskerk, Voorhaven 124 in Edam, 19:30 – 21:00 uur.

Igor van Laere is arts en voorzitter van de Nederlandse Straatdokters Groep. Dat zijn artsen en verpleegkundigen die zich het lot van daklozen aantrekken. De medische nood van de dakloze mens wordt door de reguliere gezondheidszorg nauwelijks opgemerkt. Het is Igor’s missie om de lessen van de straat breed uit te dragen en onder de aandacht te brengen van beleidsmakers, voor een betere zorg voor elkaar in een gezonde samenleving.

De Petros Bergalezing richt zich op actuele thema’s rond de relatie tussen kerk en maatschappij. Eerdere sprekers waren o.a. Antoine Bodar, Jan Pronk, Hella van der Wijst, Jan Slagter en Paul Vlaar. Info: nmvanstraalen@quicknet.

BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook